به گزارش مهر ، تيم ملي آمريکا که در آخرين روز از مرحله گروهي مسابقات فوتبال جام کنفدراسيونها با برتري مقابل تيم ملي مصر به مرحله نيمه نهايي رقابتها راه يافته بود ، در اين مرحله دست به کار بزرگي زد و اسپانيا را در ورزشگاه «Free State Stadium» آفريقاي جنوبي با نتيجه 2 برصفر از پيش رو برداشت.
در اين بازي تيم ملي آمريکا ابتدا در دقيقه 27 توسط «جوزي آلتيدور» به گل اول خود رسيد. در اين صحنه «کلينت دمپسي» توپ را به جوزي آلتيدور داد و او پس از آن که «خوان کاپدويلا» ، همتيمياش در ويارئال را به آساني پشت سر گذاشت با يک شوت که به بازيکنان ديگر هم برخورد کرد، گل اول را به ثمر رساند.
در دقيقه 74 هم روي سانتر «لاندن داناوان» و اشتباه «جرارد پيکه» و «سرخيو راموس» ، توپ به «کلينت دمپسي» رسيد و او گل دوم را هم زد. آمريکا در دقيقه 87 اين بازي به دنبال اخراج «مايکل بردلي» 10 نفره شد. خطاي خشن «مايکل بردلي» روي «ژاوي» باعث اخراج او شد تا آمريکا دقايق پاياني را با يک بازيکن کمتر ادامه دهد.
آخرين باري که اسپانيا در ديدارهاي رسمي شکست خورده بود به اکتبر 2006 بازميگشت که در خانه سوئد 2 بر صفر مغلوب شد. آنها از نوامبر آن سال هم تاکنون در هيچ ديداري تسليم نشده بودند. اين اولين شکست تيم ملي اسپانيا با ويسنته دل بوسکه است.
در ديگر ديدار از مرحله نيمه نهايي مسابقات فوتبال جام کنفدراسيونها امشب تيم ملي برزيل به مصاف آفريقاي جنوبي، ميزبان مسابقات مي رود.