طرز تهیه پیتزا مخصوص با قارچ

مواد لازم: خمیر پیتزا: به اندازه یک چانه نان لواش ، قارچ ورقه شده:300 گرم ، پنیر پیتزا:200 گرم ، گوشت چرخ کرده: 100 گرم ، زیتون خرد‌شده: یک فنجان ، فلفل دلمه ریز خرد‌شده: نصف فنجان، پودر آویشن: یک قاشق مربا‌خوری ، سس گوجه فرنگی: یک فنجان، پیاز خرد‌شده: یک عدد متوسط ، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۸۶۰۸۹۴

طرز تهیه پیتزا مخصوص با قارچ

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و بعد فلفل دلمه و قارچ را هم افزوده و مخلوط کنید‌.

نمک و فلفل را اضافه کرده و آن را کنار بگذارید. خمیر را پهن کنید و در ظرف مخصوص طبخ پیتزا بگذارید‌. سس گوجه را روی خمیر بمالید‌ و مواد پیتزا را روی سس بریزید و زیتون‌ها را در آخرین مرحله اضافه کنید.

فر را از قبل گرم کنید‌.

ظرف پیتزا را درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه قرار داده و بعد آن را بیرون آورده و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید و مجدد پیتزا را مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

پنیر آب شده و روی آن کمی طلایی می‌شود. در این مرحله از فر بیرون بیاورید و روی آن را پودر آویشن بپاشید و میل کنید.

چاردیواری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها