سرا - خانواده - جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

خانواده
سلامت فردی و اجتماعی در گرو سلامت خانواده

به بهانه ۱۵می‌ ‌روزجهانی خانواده، کارکردهای خانواده سالم را بررسی کرده‌ایم

سلامت فردی و اجتماعی در گرو سلامت خانواده

۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹

با ورود ما به دنیا درست از همان زمان که چشم باز می‌کنیم و نخستین تپش‌های قلب‌مان آغاز می‌شود، در یک خانواده به دنیا می‌آییم و ارتباط‌مان با دنیای اطراف به واسطه پدر و مادر و سایر اعضای خانواده امکان‌پذیر می‌شود. این تازه اول ماجراست و همه ما آدم‌ها سرنوشت‌مان به خانواده‌ای که در آن متولد شده‌ایم گره خورده است.

خانواده و همسرداری

برای همسرداری و داشتن یک خانواده موفق چه باید کرد؟

خانواده و همسرداری

۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

هر چند ازدواج و تشکیل خانواده موضوع مهمی است اما بخش اصلی ماجرا بعد از تشکیل خانواده آغاز می‌شود و مهارت‌های زندگی در یک همسرداری خوب بسیار تأثیرگذار است و می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در مدیریت زندگی داشته باشد. کتاب «خانواده و همسرداری» نوشته‌ ابراهیم برادری، فرزاد صیدی ده کهنه و محمد مجدی سقین سرا، نقش ازدواج، تشکیل خانواده و اصول همسرداری را در زندگی مشترک زوجین جهت تحکیم بنیان خانواده مورد بررسی قرار می‌دهد.

آموزش صبوری در کانون خانواده

آموزش صبوری در کانون خانواده

۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴

قابی از یک جنگل و پدر جوانی که ماهیتابه‌ای را روی هیزم‌های جمع شده گذاشته و مشغول هم زدن گوجه‌هاست تا تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکند و یک صبحانه یا ناهار دبش را در فضای طبیعت‌گردی به خانواده بدهد.

مادرانی بهتر برای دخترانی برتر

مادرانی بهتر برای دخترانی برتر

۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲

دختران مهم هستند‌؛ ‌اصلا از همان ابتدای تولد وقتی خداوند به شما دختر عطا می‌کند، باید بدانید قرار است با دنیای متفاوتی مواجه شوید و تولد یک دختر در خانواده شما می‌تواند موهبتی الهی به شمار رود.

معلم رسول عشق و آگاهی

بررسی نقش و اهمیت معلم‌ها در جامعه در آستانه ۱۲اردیبهشت و روز معلم

معلم رسول عشق و آگاهی

۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲

همان دوران کودکی درست وقتی می‌خواست پای‌مان به مدرسه باز شود، ‌پدر و مادرمان یک نکته مهم را به ما گوشزد کردند و آن این‌که مدرسه خانه دوم توست و معلم هم مانند پدر و مادر است و باید به او احترام بگذاری و حرف‌هایش را گوش بدهی.

فرصت بی‌تکرار زندگی

فرصت بی‌تکرار زندگی

۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰

تصور کن امروز متوجه می‌شوی قرار است فردا آخرین روز زندگیت باشد! اگر این را بدانی قطعا روز متفاوتی را می‌گذرانی و تلاش می‌کنی تا جایی که می‌شود کارهای عقب‌افتاده‌ات را انجام دهی و تا جایی که می‌توانی آدم خوبی باشی!

سبزه کدوحلوایی متفاوت و زیبا

چگونه سفره هفت‌سین متفاوتی بچینیم؟

سبزه کدوحلوایی متفاوت و زیبا

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

سبزه درسفره هفت‌سین نماد طراوت،سرسبزی و زندگی است. اغلب اوقات ما سبزه‌هایی مثل سبزه گندم یا عدس را در سفره هفت‌سین می‌گذاریم اما جالب است بدانید که می‌توان به سبزه سفره هفت‌سین هم تنوع داد و سبزه‌هایی را کاشته، در این سفره گذاشت که علاوه‌بر جلوه متفاوت‌شان می‌توانیم آنها رابه باغچه یا گلدان منتقل کرده و از دانه و میوه‌شان هم بهره ببریم.

خاندان سواد

بخوانیم درباره‌ جریان‌سازان سوادآموزی در ایران از سبک سنتی تا مدرن

خاندان سواد

۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱

از آنجاکه خبر افت تحصیلی دانش‌آموزان و کاهش میانگین نمرات خون‌به‌جگرمان کرد، تصمیم گرفتیم در چند قرن اخیر، به‌دنبال بارقه‌های سوادآموزی بگردیم. یادآوری این‌که چه کسانی با چه مشقت‌هایی تلاش کرده‌اند چراغ علم‌افزونی را روشن نگه دارند، خوب است. شاید تکانی خوردیم و به خودمان آمدیم؛ حداقل در این زمانه‌ پرهیاهو‌ی پول‌پرست!

خواب عمیق

درباره پایین آمدن میانگین نمرات پایان ترم دانش‌آموزان، ابعاد و چرایی آن

خواب عمیق

۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱

دیالوگ معروف پدر و مادرها که توی سریال‌های شبانه تلویزیونی قبل از خواب به فرزندشان نوید «بزرگ که شدی با سواد می‌شوی» را می‌دادند، خیلی وقت است که نخ‌نما شده. این حرف را من نمی‌گویم، آمار و ارقام نشان می‌دهد در دارد روی پاشنه بی‌سوادی می‌چرخد و عن‌قریب است که از لولا جدا شود و بلایی سر فردای‌مان بیاورد، وطن‌سوز.

انگشت اتهام به سمت کیست؟

انگشت اتهام به سمت کیست؟

۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱

کاهش فاجعه‌بار نمرات دانش‌آموزان و جملاتی مشابه، مدتی است که تیتر خبرگزاری‌های مختلف شده. معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از افت دو نمره‌ای میانگین معدل دانش‌آموزان در امتحانات رشته‌های نظری نهایی خرداد امسال خبر داده و برای توضیح علت این اتفاق گفته است: «راهبرد مطالعه دانش‌آموزان صحیح نیست و در مطالعه دروس به مفاهیم مهم، کلیدواژه‌ها و حفظ کردن توجه داشتند.» به همین دلیل برای بررسی بیشتر ابعاد این موضوع با آقای طالب‌زاده، کارشناس حوزه‌ آموزش و پرورش گفت‌وگو کردیم.

نیازمندی ها