«جام‌جم» گزارش اخیر صندوق بین‌المللی پول درباره تورم و رشد اقتصادی را بررسی می‌کند

رشد اقتصادی ایران به روایت صندوق بین‌المللی پول

پیش بینی صندوق بین المللی پول:

پایان رشد منفی اقتصاد ایران و کاهش تورم

صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود که پس از سفر 10 روزه کارشناسان این نهاد به ایران انتشار یافت درباره اقتصاد ایران پیش بینی کرده است که وضعیت اقتصاد این کشور رو به بهبود خواهد رفت، رشد منفی اقتصاد پایان یافته و تورم نیز کاهش می یابد.
کد خبر: ۶۱۵۳۴۰
پایان رشد منفی اقتصاد ایران و کاهش تورم

به گزارش ایرنا ، شبکه اینترنتی دویچه وله فارسی در گزارشی نوشت: این گزارش که بعد از سفر اخیر اعضای این نهاد مالی بین المللی به ایران و پس از بررسی وضعیت اقتصاد ایران تنظیم گردیده در دهمین گزارش مالی مفصل صندوق بین المللی پول درباره ی اقتصاد ایران ارایه شده است.

دویچه وله فارسی اضافه کرد: بر اساس این گزارش، رشد اقتصادی ایران در سال 2012 برابر با منفی 1.9 درصد بود و پیش بینی می شود که این رقم در پایان سال 2013 به منفی 1.5 برسد.

دویچه وله فارسی توضیح داد: برآورد صندوق بین المللی پول این است که در سال 2014 روند منفی رشد اقتصادی متوقف شود و این رقم در پایان سال 2014 به مثبت 1.3 افزایش یابد.

این نهاد مالی بین المللی پس از پایان سفر کارشناسان خود به ایران در بیانیه ای که در این زمینه منتشر کرد، نوشته است که در این سفر تلاش شد با دست اندرکاران و برنامه ریزان اقتصادی ایران درباره ی سیاست های بلند مدت برای بهبود و رشد اقتصاد این کشور توافق شود.

صندوق بین المللی همچنین اضافه کرده است که کارشناسان این صندوق با مقام های ایرانی درباره ی تغییر در پرداخت یارانه ها، اصلاح مورد نیاز در بخش بانکی و دیگر بنگاه های اقتصادی و همچنین در تعیین چارچوب های سیاست های پولی و مالی ایران هم فکری و تبادل نظر کرده اند.

این گزارش در بخش بررسی اقتصاد کشورهای منطقه ی خاورمیانه و شمال آفریقا با اشاره به ناآرامی ها و درگیری های سوریه و مصر و کاهش تولید نفت برخی کشورها و تحریم نفت ایران، اعلام کرد که تولید نفت در این منطقه از جهان در کل دو درصد کاهش داشته است.

صندوق بین المللی پول پیش بینی می کند که رشد اقتصادی طی دو سال آینده در جهان و در منطقه ی خاورمیانه بهبود یابد و میزان تولید ناخالص ملی این کشورها نیز با اندکی رشد روبرو شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها